pless.pl - medium nr 1 w Pszczynie pless.pl

medium nr 1 w Pszczynie

Co, gdzie, kiedy?

  • 15 lutego 2019
  • 8 marca 2019
  • wyświetleń: 1319

Red&hot, czyli Babski Comber w Stylu 70!

Za nami:

Dzień kobiet to jedyny taki czas w ciągu każdego roku, kiedy każda z nas obowiązkowo musi zrobić sobie wolne od codziennych zadań, zapomnieć o troskach i dać się porwać szalonej zabawie w damskim gronie.

Wszystkie Panie zapraszamy na Red&Hot, czyli Babski Comber do Hotelu Styl 70 - imprezę tylko dla Pań, która odbędzie się w piątek, 8 marca od godziny 18:00. Impreza rozpocznie się od kieliszka wybornego wina musującego dla każdej z Pań, które wprawi w jeszcze lepszy nastrój do zabawy.

Aromatyczne menu przygotowane specjalnie z myślą o Was przez Szefa Kuchni pozytywnie zaskoczy - będzie lekko, smacznie i z dużą różnorodnością. Każda z Was z pewnością znajdzie coś dla sobie. Na tej imprezie na pewno nie zabraknie: radosnej atmosfery, szalonej zabawy, najlepszej muzyki i konkursów z nagrodami! O doskonałą zabawę, jak co roku, zadba DJ Olek, który porwie Was do tańca od samego początku i zachęci do konkursu karaoke. W międzyczasie zaskoczy Was magiczna niespodzianka.

Jednak największą atrakcją tego wieczoru będzie rozpalający zmysły Gladiator Rocky - takiego gorącego występu nie możecie przegapić!

Bilety w cenie 110 zł/os obejmują powyższe atrakcje oraz menu.

Menu

Bufet ciepłych przekąsek:
  • Bulion drobiowy z kluseczkami pietruszkowymi
  • Filet z perliczki na sosie cydrowym
  • Pieczone ziemniaki z rozmarynem
  • Surówka z białej rzodkwi, marchewki i jabłka
  • Racuchy gryczane na sosie grzybowym


Bufet słodki:
  • sernik z białą czekoladą na spodzie migdałowym
  • tiramisu
  • koktajle owocowe i warzywne
  • krem czekoladowy z wiśniami
  • szarlotka
  • sałatka owocowa


Bufet zimnych przekąsek:
  • deska serów z suszonymi owocami
  • roladki z tortellini
  • sałatka z roszponki, gruszki i buraków pieczonych
  • sałatka z szyjkami rakowymi i owoców
  • sałatka ryżowa z tuńczykiem
  • polędwiczka wieprzowa z musem brokułowym
  • parfait z króliczej wątróbki z konfiturą cebulową i pumperniklem
  • pieczywo
  • masło


Napoje (bez ograniczeń):
  • woda mineralna niegazowana podana w dzbankach, kawa z ekspresu przelewowego w termosie, herbata


Wszystkich dodatkowych informacji udziela recepcja:
tel. (32) 449-30-00
mail: recepcja@hotelstyl70.pl

Ilość miejsc jest ograniczona.

Hotel STYL70


Hotel STYL70

43-211 Piasek
ul. Studzienicka 58

tel. 032 4493000
tel. 032 4493014



REKLAMA

REKLAMA

Komentarze

Zgodnie z Rozporządzeniem Ogólnym o Ochronie Danych Osobowych (RODO) na portalu pless.pl zaktualizowana została Polityka Prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z dokumentem.