W tym roku z gęsi owsianej białej kołudzkiej będzie można spróbować:
Dla rozbudzenia apetytu:
- pasztetu, smalczyku, wędzonki, żołądków konfitowanych
Dwóch zup:
- złotego bulionu z knelkami
- oberiby na wywarze ze skrzydeł
Dań głównych:
- uda z gęsi z ciecierzycą i burakiem
- piersi z gęsi z pieczonym ziemniakiem i czerwoną kapustą
Dla kochających nasze ciasta i desery w tym okresie zaproponujemy dodatkowo mocno czekoladowe brownie z pomarańczą oraz pieczone jabłko z sosem rumowym.
Sezon na Gęś w Restauracji Kapias trwa od 4 do 26 listopada.
Zapraszamy - Restauracja Kapias.
Rezerwacji dokonać można telefonicznie pod numerem 667777081 lub mailowo: restauracja@kapias.pl
Zapraszamy także na naszą stronę: www.kapias.pl i naszego Facebooka: www.facebook.com/OgrodyKapias

Gospodarstwo Szkółkarskie KAPIAS
43-230 Goczałkowice-Zdrójul. Św. Anny 4
tel. 667 777 292 / Centrum
tel. 667 777 292 / Ogrody
tel. 667 777 081 / Restauracja